De volgende camerasystemen kunt u bij ons bestellen en desgewenst kunnen we de camerasystemen ook bij u installeren.

Model 1 €79,00

Model 1 IP-camera met een maximale resolutie van 1920x1080P zorgt er altijd voor een scherp beeld in -en rondom uw  woning. u kunt direct live meekijken, spreken en luisteren, ook is het mogelijk notificaties te ontvangen wanner er beweging wordt waargenomen. De camerabeelden zijn gemakkelijk op te slaan op een micro-SD-kaart of in de Cloud. Daarnaast kunt u de camera besturen(360º) en de camerabeelden terugkijken via de speciale app. De camera beschikt zowel over een Wifi- als LAN-functie.

Model 2 €69,00

Model 2 IP-camera met een maximale resolutie van 1920x1080P zorgt er altijd voor een scherp beeld in -en rondom uw  woning. u kunt direct live meekijken, spreken en luisteren, zelfs in het donker heeft u altijd duidelijk beeld dankzij de 18 ingebouwde infrarood LED’s, ook is het mogelijk notificaties te ontvangen wanner er beweging wordt waargenomen. De camerabeelden zijn gemakkelijk op te slaan op een micro-SD-kaart. De camerabeelden terugkijken via de speciale app. Deze waterproof camera beschikt zowel over een Wifi- als LAN-functie.

Model 3 – 2mp €79,00

De nieuwste generatie beveiligscamera. Deze camera beschikt over een 1080P HD-resolutie die zorgt voor een haarscherp beeld op elk moment. u kunt direct live meekijken, spreken en luisteren, ook is het mogelijk notificaties te ontvangen wanner er beweging wordt waargenomen. De camerabeelden zijn gemakkelijk op te slaan op een micro-SD-kaart. De camerabeelden terugkijken via de speciale app. Ook beschikt de camera over een fotografie-functie die tevens in te stellen is via de app. Deze camera beschikt zowel over een Wifi- als LAN-functie.

Model 3 – 5mp €89,00

Model 4 – Black €89,00

Model 4 – White €89,00